Referentie PURE!Professionals

Over de Masterclass “Succesvol Werken met User Stories”

pure_logoAls Pure! Professionals en als vakgroep Business Analyse verdiepen we ons in thematieken en werkwijzes die bij onze klanten en in de markt gebruikt worden. Agile/Scrum is een toenemende methodiek bij onze bestaande en nieuwe klanten.

Het behalen van alleen de certificering Agile/ Product Owner is naar onze mening onvoldoende om je in de markt staande te houden. We hebben gekeken waar onze professionals in de praktijk tegen aanliepen. We waren op zoek naar een training die in twee avonden verdiepend zou zijn op het gebied van User Stories schrijven. Naast een stuk theorie zijn de twee avonden door Mirjam voorzien van een praktijkcasus waarin geoefend kon worden met de inhoud. Kortom, een leuke, dynamische en interactieve masterclass die de juiste verdieping brengt als je opzoek bent (na de Product Owner certificering) naar meer diepgang en ervaringen uit de praktijk wil toetsen……!

Over de samenwerking met Bridging Minds | Mirjam van den Berg

Mirjam is als trainer te typeren als: inhoudsdeskundige, duidelijk en creëert een setting waar er ruimte is voor feedback. Ze wil op voorhand graag de behoeftes weten en komt in haar aanpak hierin zoveel als mogelijk tegemoet. In het geval van deze masterclass heeft ze de volgende eisen voor ons waargemaakt:

  • In twee avonden de theorie en de praktijk combineren;
  • Inzoomen en uitzoomen op het maken van user stories en de dynamiek erom heen;
  • Een interactieve avond waarin we in de beschikbare tijd (6 uur netto) de theorie in de praktijk hebben kunnen ervaren.

Met deze training is door Mirjam zeker aan onze eisen tegemoet gekomen. We bevelen haar dus van harte aan als trainer waarin Agile/Scrum centraal staat en/of er concreter beeld gegeven moet worden van User Stories in het algemeen. Mirjam, bedankt voor de samenwerking en het geven van deze op maat training!!

Sander Boon, Business Consultant, PURE!Professionals