Trainingen & Workshops

Van weten naar écht doen!

Hieronder vind je een overzicht van de trainingen en workshops van Bridging Minds | Mirjam van den Berg. Al deze trainingen en workshops zijn geschikt voor organisaties en mensen die eenmalig of structureel te maken krijgen met het ontwikkelen van wensen & eisen in ICT-projecten. Ongeacht of deze projecten in een traditionele of Agile omgeving worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn de trainingen en workshops van Bridging Minds opgezet als losse modules, die afhankelijk van de behoefte, heel makkelijk samen te combineren zijn tot een (Agile) requirements opleidingstraject op maat voor de organisatie, het team of voor iemand persoonlijk. 

Meerdaagse trainingen

Praktisch Werken met Requirements in een Agile-omgeving

Voor business analisten, informatie-analisten, requirements engineers, product owners en developers.

In deze 2-daagse training leer je heel concreet werken met de meest recente en vaak gebruikte producten, methoden en technieken die je kunt gebruiken bij het werken met requirements in een Agile-omgeving.

  Lees hier meer over de training: Praktisch Werken met Requirements in een Agile omgeving

Sessies over Requirements Vakkundig Faciliteren

Voor Functioneel Beheerders, Business Analisten, Projectleiders, Projectmanagers, Product Owners en verder iedereen die problemen ervaart bij het organiseren en faciliteren van (Agile) requirements workshops.

In deze 2-daagse training leer je hoe je succesvolle requirements workshops ontwerpt en leidt. Daarna zullen jouw sessies niet alleen effectiever en efficiënter zijn, maar ook zorgen voor meer energie en plezier. Zowel bij jou als de deelnemers..

 Lees hier meer over de training: Sessies over  Requirements Vakkundig Faciliteren

IREB Foundation PLUS: certificeren plus communiceren

Voor requirements engineers, business analisten, informatie analisten en functioneel beheerders die graag twee vliegen in één (trainings)klap willen slaan.

In deze 3daagse training wordt je én klaargestoomd voor het (verzwaarde!) IREB certificeringsexamen én oefen je met de belangrijkste communicatietechnieken om heldere requirements bij stakeholders te achterhalen.

  Lees hier meer over de unieke combinatietraining: IREB Foundation PLUS

Korte workshops

Masterclass: Succesvol Werken met User Stories

Voor product owners, business analisten, informatieanalisten, requirements engineers en developers die gaan werken met User Stories of daar problemen mee ervaren.

In deze ééndaagse masterclass leer je de meest recente methoden en technieken om succesvol te werken met User Stories.

  Lees hier meer over deze ééndaagse masterclass: Succesvol Werken met User Stories

Snapshotsessie: Requirements Workshops (Beter) Leren Leiden

In deze zeer interactieve sessie van 3 uur krijg je praktische tips en handvatten aangereikt voor twee van de vele valkuilen waar je als facilitator mee te maken kunt krijgen tijdens een workshop. Je leert hoe je als facilitator in kunt grijpen bij ellenlange discussies en hoe je de deelnemers tot besluiten laat komen waaraan ze zich ook committeren.

 Lees hier meer over de snapshotsessie: Requirements Workshops (Beter) Leren Leiden

Goede Gesprekken over Requirements leren Voeren

In deze zeer interactieve workshop leer je in circa 5 uur wat je kunt doen tijdens gesprekken om wensen en eisen helder te krijgen.

  Lees hier meer over de workshop: Goede Gesprekken over Requirements Leren Voeren